Campfest2010

30. 6. 2011 19:25
Rubrika: Nezařazené

Pěkný dokument, který ve zkratce zhruba shrnuje o čem je Campfest, i když jsem se ho zúčastnil, tak jsem nic z tohoto sestříhaného videa až na posledních 20 sekund nezažil a byl jsem vždy na nějakém jiném programu...

Zobrazeno 3082×

Komentáře

Prodi

jj..jezdí tam i mnozí starší, ale pořád mladí duchem:) - a nejen jako přednášející, ale i jako účastníci - ten přednášející pán, co je na tom videu předtím, než si dáte to video zobrazit, byl závislý na počítačových hrách (hrál někdy i 15 hodin denně) a zanedbával rodinu - a parádně do detailů, tam rozebíral, co ho k tomu vedlo - ke hrám, jak se bránil jakýmkoliv nařčením, že je závislý a odmítal pomoc až po to nejhorší období až následné obrácení - jinak se na Campfestu podílí třeba i Ján Buc - ten kněz z toho videa Nové víno, co jsem tu dával před třemi týdny přibližně..

HelenaH

mám kluci skvělou knížku od Dereka Prince-jmenuje je Modlitba a půst mění dějiny:-) Já bych tyhle akce nekazila věkovým průměrem, ale tou modlitbou a postem jim třeba můžu pomoct. Derek Princ byl starý pán, a jeho žena Lydie - taky v docela zralém věku byla skvělá.
Jé kluci, to je fajn, že tu jste a že mě neposíláte do hrobu:-DDD

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio