Antikoncepce? - Žena a její požehnání...

23. 11. 2011 10:30
Rubrika: Nezařazené

Zajímavá přednáška - na téma antikoncepce a zdraví ženy. Přiznám se, že jsem toho o tomto tématu - jaký vliv má těhotenství na zdraví matky - moc nevěděl a celkem mě některé informace dost překvapily - i když to, že existují dva druhy lidí člověk s dělohou a člověk bez dělohy - to nebyly. 

Když bych to shrnul, tak dítě pro matku vždy představuje i fyzické požehnání...ale více v přednášce.  - http://achustopece.cz/kde-jsou-skutecni-bozi-muzove-2-167

(je třeba kliknout na logo skuteční Boží mužové - stáhnout si přednášky a pak kliknout na 3. nahrávku -  mateřství jako hrozba nepříteli)

 

Při této příležitosti jsem si vzpomněl i na jedno video, které bylo s tímto tématem provázané, i když ne zcela přímo - je vlastně o mateřství - a Pavol Strežo v něm upozorňuje na to, že mateřství je dnes něčím, na co se pohlíží téměř s despektem a jen pramálo se vyzdvihuje a zapomíná se na to, že rodina tvoří kompaktní celek, kdy každý její člen má specifický úkol a dochází tak v rámci ní k dělbě práce - kdy se jednotliví členové vlastně  vzájemně doplňují, a tak jakoukoliv práci nebo činnost a plody z nich nelze nikdy přičítat jen jednomu z nich.

 

 

Zobrazeno 1041×

Komentáře

Prodi

Pro ty, kteří to poslouchali - když tam mluvila o hladině testosteronu u mužů dříve a dnes - tak to překladatelka špatně přeložila - když Američani řeknou hundred tak to v některých případech neznamená automaticky doslova stokrát více, ale čistě - prostě mnohem víc, daleko víc...

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio