Povolání k dobývání - "Calling to Conguer"

5. 3. 2013 21:18
Rubrika: Nezařazené

Úryvek z knihy - "Called to Conquer" - od D. Prince (spíše volný překlad).

 

Uspořádal sis svoje životní priority? Hledáš na prvním místě království
Boží? Nebo je "to" jen něco na spodních místech tvého seznamu. Staráš se o své osobní potřeby a touhy více než o Boží království?

 Na lidech, kteří žijí v nesvobodě a jsou často vlečeni silami zlého (a zabýval jsem se stovkami těchto lidí) jsem si všiml jedné věci. Je tam jeden společný - ústřední problém. Jsou zaměřeni na sebe - a to je vězení, ve kterém zlý znesvobodńuje mnoho lidí.
 

Já. Mé problémy. Mé potřeby. Mé otazníky. Dokud žiješ svými potřebami, nežiješí v Království. Ježíš řekl: "Hledejte na prvním místě Boží království a vše ostatní vám bude přidáno." Bude postaráno i o vaše materiální potřeby.

 

 

Quote from the book, "Called to Conquer."

Have you got your priorities in order? Are you seeking first the Kingdom of God? Or is it somewhere down low on your list? Are you more concerned about your own personal needs and desires than you are about God’s Kingdom?

I have noticed one thing about people who are under the power of the devil (and I have dealt with hundreds of them). There is one problem they almost all have in common. They are self-centered. That is a prison in which the devil shuts people up.
Me. My little problems. My needs. My issues. As long as you are living in your needs, you are not living in the Kingdom. Jesus said to seek first the Kingdom and then “all these things,” your material needs, will be supplied.


 

Zobrazeno 662×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio