Napistejim.cz - Rodina vs. homosexualismus

1. 5. 2013 19:03
Rubrika: Nezařazené

Před pár dny mi jeden člověk vytýkal, že zde čas od času zveřejńuji svědectví o osvobození/uzdravení z homosexuality nebo vůbec články  s touto tématikou. Psal dokonce o posedlosti - když se podívu na situaci ve Francii nebo jinde na Západ, kde jsou do vězení zavírani lidé kvůli podpoře tradiční rodiny a  nesouhlasu s vyzdvihováním homosexuálního životního stylu a nebo na neuvěřitelné částky, které uvolňují západní vlády na propagandu "homosexualismu" - zatímco někteří lidé v těchto zeměpisných šířkách nemají ani na základní potraviny nebo léky - není mi dobře.

 

Situace se zhoršuje každým dnem a tlak mainstreamových medií a celé homosexuální lobby sílí - i u nás už vidíme snahy některých politiků zlegalizovat adopce dětí homosexuály a lesbami. Samotného mě někdy mrzí, že toho můžu pro změnu udělat "tak málo". Zveřejnit zde nebo na FB nějaký článek, svědectví - modlit se za tuto oblast (to je možná vůbec nejdůležitější - na Slovensku, kde se za tuto oblast silně a často modlili dosáhli průlomu a nebude se tam letos konat průvod "pýchy" a navíc premiér Fico nedávno zrušil vysokou finanční podporu LGBT)

 

Přecejen ale existuje i jiná možnost, jak dění v naší zemi ovlivnit - jednak při volbách, kdy může každý volič automaticky ze svého výběru vyškrtnout kandidáty, kteří jsou v těchto otázkách lhostejní či laxní, ale také, a to je možná ještě důležitější, informovat své volené zastupce o svých preferencích a snažit se jim vysvětlit, co vlastně podporou homosexualismu podporují - protože se často stává, že ani sami politici neví, co svým hlasem schvalují a normalizují.

V nedávné době jsem narazil na tuto databázi - http://napistejim.cz/ - kde mohou lidé snadno dohledat své politické zastupitele z různých úrovní - kontaktovat je a domáhat se u nich prosazování svých postojů a názorů v rámci politického dění v naší republice  nebo intervenovat v mnoha oblastech života. Ve chvíli, kdy bude zvolený politik muset brát v potaz dejme tomu patnáct mailů - dopisů stavících se negativně vůči homosexualismu - přímo od svých potencionálních voličů, dojde k tomu, že už daný politik nebude hlasovat a rozhodovat se pod tlakem ze strany homosexuální lobby, ale naopak dojde  k určitému vyvážení sil a zvýší se tak pravděpodobnost, že požadavky homosexuálů budou odmítnuty a klasická rodina se bude těšit větší ochraně.

 

Lidé, kteří stojí o to, aby se v naší zemi neděly podobné záležitosti jako ve Francii nebo jinde na Západě (zavírání za účast na veřejných akcích pro rodinu, rušení pojmů jako matka a otec, agresivní a bezostyšná propagace homosexualismu atp.) a nechtějí čekat až budou muset jet na podobnou demonstraci do Prahy - mohou politické dění a směřování naší země ovlivnit i tímto způsobem. I když vím, že v naší zemi není politický aktivismus jednak vlivem komunismu, jednak typickou čecháčkovskou náturou (švejkovina) moc rozšířený a sám jsem nikdy nebyl jeho zastáncem, budu tentokráte muset učinit výjimku. Myslím si, že i v tomto případě platí, že  prevence je lepší - než samotná léčba - kdy už může být leckdy pozdě (a v tomto případě to platí dvojnásob).

 

 

 

 

 

Zobrazeno 901×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio