5 + 1 Leden

16. 1. 2014 8:23
Rubrika: 5 + 1

The fact is, Christians are more to blame for not being revived, than sinners are for not being converted.    Charles Finney

Faktem je, že křestané se mnohem více proviňují kvůli tomu, že nejsou "živí" a zapálení, než hříšníci za to, že nekonvertují. 

The one concern of the devil is to keep Christians from praying. He fears nothing from prayerless studies, prayerless work, and prayerless religion. He laughs at our toil, mocks at our wisdom, but trembles when we pray.

Samuel Chadwick

Jedním ze zájmů dábla je nedovolit křestanovi se modlit. On se nebojí různých studií, práce - skutků, náboženství-věcí (doslovně-studií bez modliteb, práce pro Boha bez modliteb), které nejdou ruku v ruce s modlitbou. Směje se naší dřině, vysmívá se naší lidské moudrosti, ale třese se před naší modlitbou.

The world has yet to see what God will do with and for and through and in and by the man who is fully and wholly consecrated to Him. I will try my utmost to be that man.

D.L.Moody

Svět ještě musí vidět to, co Bůh udělá s mužem - v něm samém,  skrze něj, s ním - mužem, který se Mu zcela a plně odevzdá. Budu se snažit udělat, co budu moci, abych jim byl.

It is my conviction that we are never going to have a revival until God has brought the church of Jesus Christ to the point of desperation.

Stephen Olford

Je mým přesvědčením, že nebudeme mít probuzení, dokud Bůh nezlomí Církev Ježíše Krista do bodu zoufalosti.

 

Do we really want a Pentecostal visitation of the Spirit that will shatter our status quo spiritually, socially, and economically?"

Leonard Ravenhill

Opravdu stojíme o nové letnice - nadpřirozené navštívení Ducha svatého, které by zatřáslo s naším statusem quo v duchovní, ekonomické i sociální oblasti?

 

Poslední část bych chtěl vždy věnovat méně známým pasážím z Božího slova, které mě samotného v minulosti vedly k vážnému zamyšlení, jak vlastně následuji Ježíše a jaký je můj život ve světlě Ježíše Krista a apoštolů. Sám apoštol Pavel na mnoha místech věřící nabádá, aby ho napodobovali v životním stylu, horlivosti a nasazení pro Boží království...

II.Korintským 4:10-14

10My jsme blázni pro Krista, vy ovšem jste v Kristu rozumní; my jsme slabí, vy silní; vy slavní, my beze cti.11Až do této chvíle trpíme hladem a žízní a nemáme co na sebe, jsme biti, jsme bez domova,12s námahou pracujeme svýma rukama. Jsme-li tupeni, žehnáme, pronásledováni neklesáme,13když nám zlořečí, odpovídáme laskavě. Až dosud jsme vyděděnci světa, na které se všechno svaluje.14Nepíši to proto, abych vás zahanbil, ale abych vás jako své milované děti napomenul.

 

 

 

 

Zobrazeno 712×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio